Seniorboende

Vi öppnar våra dörrar och hjärtan för våra äldre, en plats där värme och gemenskap flödar som en livgivande källa. På Pannonia hem strävar vi efter att skapa en trygg och omsorgsfull miljö där varje individ respekteras och uppskattas för den unika resa de har gjort genom livet.

Vad innebär det att bo i ett seniorboende?

Seniorboenden kan skilja sig mycket åt i sin utformning och i vad de har att erbjuda. Det finns seniorboenden vars enda utmärkande drag är att alla som bor i fastigheten är över en viss ålder. Medan andra boenden är funktionellt utformade och/eller erbjuder ett utbud av service och aktiviteter. Vissa boenden tillhandahåller servicetjänster medan i andra är det de boende själva som arrangerar aktiviteter och samverkar för en trygg och bekväm tillvaro om de vill.

Om Pannonia hems lägenheter

Upptäck våra exklusiva lägenheter med en yta på 26 kvadratmeter, perfekt belägna högt upp i vår charmiga fastighet som vi stolt hyr av fastighetsägaren. Varje lägenhet erbjuder en ljus och luftig atmosfär med stora fönster som ger en panoramautsikt över omgivningen. Du kommer att älska det rymliga förmaket, det välutrustade duschrummet/toaletten och det praktiska pentryt med kokmöjligheter och kylskåp.

Våra lägenheter kan anpassas efter dina personliga önskemål och hyrs av oss i andra hand enligt avtal. Hyran inkluderar också användning av vårt gemensamma kök, mysiga sällskaps- och TV-rum samt tvättstuga, allt enligt gällande regler. Dessutom finns möjlighet att avtala om tilläggstjänster utöver hyran för att ytterligare förbättra din boendekomfort. Kontakta oss idag för att upptäcka ditt nya hem hos oss på Pannonia hem

Tilläggsstjänster

Vi, som privat leverantör, har befogenhet att erbjuda ytterligare tjänster utöver vårt seniorboende. Det kan innefatta ROT tjänster, ledsagning till olika aktiviteter såsom släktbesök, teater eller utflykter, samt andra önskade tjänster. Kontakta vår verksamhetschef för att få en skräddarsydd offert som möter dina behov och önskemål.

Våra nöjda kunder

" Att besöka Pannonia hem är som att göra en kort resa till hemlandet "

Lontai Endréné@

" Ett perfekt val för alla som vill ha ett aktivt och bekvämt liv som senior. Jag känner mig som en del av en stor familj här. "

Ladislau komáromi @

" Jag rekommenderar verkligen detta seniorboende till alla som söker en trygg och trivsam miljö att bo i under sina äldre dagar "

András Váry @

Bildgalleri

Kontakta oss för mer information

Har du en fråga eller behöver du hjälp? Kontakta oss! Vi är här för att hjälpa till. Oavsett om du vill dela feedback eller fråga om våra tjänster. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!