Om oss

Välkommen till Pannonia hem!

Din plats för tryggt och bekvämt boende i Stockholm. Vi har varit verksamma inom äldrevården sedan 2016 och erbjuder nu 18 moderna lägenheter i hjärtat av Gröndal, där gemenskap och välbefinnande står i fokus. Våra lägenheter är utrustade med alla bekvämligheter, och våra gemensamma utrymmen som kök, sällskapsrum och bibliotek gör det enkelt att trivas och socialisera.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en tvåspråkig personal som tar hand om våra hyresgäster på bästa möjliga sätt. Med erfarenhet och omsorg går vi utöver för att skapa en trygg och välkomnande miljö för våra boende. Dessutom erbjuder vi hemtjänst i samarbete med Lindalens Omsorg (URL: https://lindalensomsorg.se/) för att säkerställa att alla individuella behov möts.

Vi är glada över att se det ökande intresset för vårt ungerska seniorboende och planerar att utvidga vår verksamhet för att kunna fortsätta att erbjuda en högkvalitativ och skräddarsydd service till våra äldre medborgare. Hos oss är du mer än bara en hyresgäst – du är en del av vår gemenskap. Välkommen till ditt nya hem hos Pannonia hem!

Våra nöjda kunder

" Att besöka Pannonia hem är som att göra en kort resa till hemlandet "

Lontai Endréné@

" Ett perfekt val för alla som vill ha ett aktivt och bekvämt liv som senior. Jag känner mig som en del av en stor familj här. "

Ladislau komáromi @

" Jag rekommenderar verkligen detta seniorboende till alla som söker en trygg och trivsam miljö att bo i under sina äldre dagar "

András Váry @

Kontakta oss för mer information

Har du en fråga eller behöver du hjälp? Kontakta oss! Vi är här för att hjälpa till. Oavsett om du vill dela feedback eller fråga om våra tjänster. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!